Good news

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II
 
Det är mycket som jag inte berättar här på bloggen. Antingen är det sådant som mor och far inte vill gå ut med offentligt som händer på kenneln (okej, tro inte att vi håller på med något fuffens, för det gör vi inte, haha ;)), eller så glömmer jag bort att skriva om det eller så passar det sig helt enkelt inte. Ett exempel på sådant som jag inte har berättat är att för ungefär 70 dagar sedan hade vi fodertiken Klara, Ch A. Alistair's Magnificant, här på besök och då blev hon parad med Fred, A. Peace and Love. För en vecka sedan fick Klara 12 valpar, två var dock döfödda och en dog lite senare. Nio stycken som bebisar har vi här, varav 6 st är tjejor och 3 st är hanar.
 

Tävling

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II
 
Ja, tävlingsdags igen, denna gång hos Caroline Dahlén om ett presentkort hos Kamda.se. Temat är färger, så ja, jag behöver kanske inte förklara mig? ;) I alla fall, jag skulle vilja vinna detta close-upfilter.

BIR & BIM

 
BIR: Ch. Alistair's Lady Marmalade, Emilia BIM: McHaire Messenger, Aston. Ett väldigt fint par tycker jag :)
 
Idag har jag fotat en hel del faktiskt. Vi har en pojke vid namn Rusty här hemma för tillfället och det behövdes huvudbilder lite akut på honom så då fick vi fixa det. Jag är faktiskt väldigt nöjd med resultaten, han var en väldigt bra modell! Lite senare på dagen åkte jag till min kompis Hanna och vi hade lite av en photoshoot. Vi provade tre olika saker, helt crazy blev det tillslut, haha, men rätt coolt ändå. Resultat kommer upp dom närmaste dagarna (hoppas jag).

Mina snygga tjejor!

Jag skäms lite för att jag varit så dålig på att blogga, och sen kommer med ett tävlingsinlägg...men jag ska försöka bättra mig :3
Idag har jag och pappa varit i Eskilstuna på en specialutställning för bearded collie. Det har gått väldigt väldigt bra. Vilda debuterade i öppenklassen och behövde bara ett cert för att få sitt svenska championat och ja, det fick hon också! Så himla glad för det, dagens höjdpunkt. Emilia var också med och det gick himla bra för henne också, BIR slog hon till med! Minst sagt en lyckad dag ;)

Det får bli en mobilbild så lägger jag upp BIR och BIM bilden när jag kommer hem ;)


Fototävling

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8
 
Tävlingstime! Kamda.se har en tävling om 200 kr på http://kamda.se och http://idiwa.se där temat är vinter. Som ni ser har jag valt bilden ovan, tycker den passar ganska bra till temat. Jag skulle vilja ha detta close-up filter om jag vann. Jag älskar macron men har inte utrustningen för det.

Snööökul

Canon EOS 400D II Sigma DC 18-200/f.3.5-6.3
 
Ursäkta för den dåliga uppdateringen...kan tyvärr inte heller lova bättre framöver. Dessa bilder är flera veckor gamla, tagna i mitten av december så jag tycker minst sagt att det är dags att lägga upp dom. Det kommer komma fler framöver, förhoppningsvis nu i helgen ;)
 

Hanna

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f. 1.8 II
 
Under jullovet fick jag med mig min vän Hanna ut så jag kunde ta lite porträttbilder med mitt nya objektiv, blev rätt nöjd med resultatet ändå ;P

Loca the pug

Hahahha, något av det roligaste jag sett på länge..! Har du inte sett det, gör det! ;D
 
 

MyDOG

Igår kväll kom vi hem från Göteborg efter två roliga och två inte lika roliga dagar. Den första dagen (torsdag) ställde vi ut i rasringen och jag tävlade i junior handling. Jojo, Alistair's Rock the Boat, tog cert första gången i juniorklassen och Morris blev BIR och gick och vann gruppen! Jag var såpass duktig att jag kom fyra av 20 tävlande. På fredagen tävlade jag bara JH och då kom jag trea av 19 st med SM-kval! :D Tävlade för en gång skull med Emilia, och hon skötte sig mycket bra ;) Lördag och söndag gjorde mor och far "viktiga" saker, gick elev och sådär på olika raser - det vill säga att jag inte hade så mycket att göra...okej då, lördagen blev okej mot slutet när vi kunde kolla på alla finaler för att slutligen se Morris göra en finfin runda i BISet ;) juste, inte att förglömma; vår skotte Tindras son, Raglan Rocket Science, blev BIR båda dagarna grupp-3 gick och BIG-2 på lördagen och BIG-4 på söndagen!
 

Mira

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II
 
Hon är väldigt söt den där Mira...det har hon nog fått efter sin mor, Emilia ;)

Winter wonderland

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II
 
Tänk, såhär såg det ut för lite mer än en vecka sedan...saknar't verkligen! Och ja, jag har svårt för att bestämma  mig om det ska vara svartvitt eller i färg...

Crazy Fred

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II
 
Jag har inte bloggat sedan förra året...haha, dålig humor. Jag inviger det nya året genom att skriva en uppsats om judendomen, en uppgift vi fick två veckor innan lovet. Skulle ju vara skönt om den blev klar idag, eftersom vi åker till Göteborg tidigt imorgon och ska vara där fram till söndag. MyDOG är det som väntar, ska bli riktigt kul, åtminstone de två första dagarna, då jag ska tävla. Sen vet jag faktiskt vad jag ska göra, mamma och pappa ska ju utbilda sig..jaja, det ordnar sig haha.
 
Måste säga att jag är rätt nöjd med bilden där uppe, älskar Freds blick, hehe. Tog en massa bilder på han och Mira häromkvällen, så sådana bilder dyker upp lite då och då ;P