Svårheten i att blogga

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Jag har suttit och funderat över vad jag ska skriva om och hur jag ska börja texten det här inlägget. Det jag har kommit fram till är att jag tror att det är lättare att skriva om man har bloggat ett tag, och framförallt bloggat aktivt en tid. Då känner man att läsarna känner en mer och då känns det inte konstigt att skriva och starta ett vanligt inlägg. 
Och ja, jag ska börja blogga aktivt. I alla fall göra mitt bästa. Dock så kan jag inte börja med det förren på måndag ungefär. Imorgon förmiddag åker jag och mamma till Borås, självklart är det hundutsällning som väntar! Vi kommer hem på söndagkväll igen, förhoppningsvis med några rosetter med oss...;)
 
Nu ska jag fortsätta titta på The Social Network och kolla läget på Facebook..haha, ironiskt...

Tindra

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II

Vänersborg & Avesta

Vänersborg INT
Det kunde inte gå bättre för oss!! Det börjar med att Jum-Jum, Ch A. Jolly Good Fellow, blir BIM och lilla Jojo, A. Rock the Boat, blir BIR och Emilia, Ch A. Lady Marmalade blir tvåa bästa tik och vår uppfödargrupp får HP och får gå in i finalringen. Väl i finalen går det så mycket bättre än väntat, uppf.gruppen går och blir BIS-grupp och Jojo (som endast är 15 månader gammal) vinner grupp-1!!
Jag tävlade såklart i JH samma dag, tävlade med min bus-Vilda och vi hamnade på 4:de plats. Såklart glad över en plavering, men skulle ju inte ha skadat med en eller två högre...;)
I alla fall, vi åkte tillbaka till utställningen på söndagen för att tävla i BIS-finalen, utan större förhoppningar. Och vet ni vad? Jojo blir BEST IN SHOW!! Rasdomare: Ann-Christine Johansson, Grupp-1-domare: Benny Blid och BIS-domare: Nils Molin

Avesta NAT
På lördagen var det en specialutsällning för bearded collie och på söndagen var det vanlig SKK utställning. För min del gick det väldigt bra, eftersom jag visade fram BIR-hundarna båda dagarna..;) På specialen var det dock inte någon Alistair's-hund utan det var den vackra veteranhanen Nemo, MultiCh Heathermist's This is My Life (som jag tävlat en del JH med också). De hundar som det gick bäst för av de som vi hade med oss var Jojo, som blev 4:a bästa tik med cert. Domare var Yvonne Fox, UK.
Det gick bättre på söndagen, då Emilia blev BIR och Jojos bror Rusell, A. Reborn Excalibur, blev BIM. Jojo blev tvåa bästa tik, Morris, Ch Pattishawl Take a Bow tvåa bästa hane och vår uppfödargrupp fick återigen HP och fick gå in i finalen. I finalen blev vår grupp BIS-uppfödare igen! Rasdomare: Johnny Andersson.
 

Update

Nu har det dröjt sådär jättelänge igen innan jag har uppdaterat. Jag vet inte vad det är med mig! Nu när sommarlovet har börjar bör det ju bli bättring på det, hoppas jag, haha. Jag kommer börja med att försöka göra en ny header. Den jag har nu har jag aldrig riktigt gillat + att den är vintrig. Det är ju sommar på riktigt nu för sjutton! Sen så har vi varit på två utställningar där det har gått riktigt bra för oss som jag inte har uppdaterat om. Det kommer nog senare under dagen, so stay tuned..;)