*Eko*

Det var ett tag sedan jag bloggade nu...inte bra. Blogglusten försvann liksom med alla mina bilder och Photoshop. Men den kanske kommer tillbaka snart, har nämligen installerat testverision av Photoshop cs6! :D Det kommer förmodligen bli väldigt mycket experimenterande under lovet och då måste jag ju lägga upp allt sånt här.
 
För övrigt så håller jag på att bli förkyld, lite mindre kul. Jag hoppas att det inte blir värre för jag ska ju tävla JH i Stockholm på söndag! Hoppas ju på lite poäng där, heheh. Kanske inte går så bra om man får en hostattack eller snorar som sjutton, haha. Eller blir andfådd av bara några steg.
 
Efter ett såhär litet random kvällsinlägg önskar jag er alla en glad påsk! Även om man inte ska göra det förrän på påskdagen har jag lärt mig från konfirmationen, haha..

Valla fåår :D

Äntligen har vi en ny dator! Dock utan bilder och Photoshop...som sagt hoppas jag verkligen att vi kan få över bilderna på denna datorn! Och få Photoshop installerat så fort som möjligt...känner mig halv utan det, haha!
Men, men, jag får roa mig på andra sätt så länge.
Morgondagen har jag redan planerad, vallning står på schemat! Vilket är jättekul, har verkligen börjat fastna för det. Även om jag har i princip noll koll på hur jag ska göra och är lite småskraj för fåren. Senast Vilda vallade var hon såå himla duktig. Hon sökte sig liksom runt fåren, självmant, så jag och vallfröken kunde gå framför fåren och Vilda bakom. Om ni fattar vad jag menar. Hon gick till och med lugnt och koncentrerat några stunder då och då! Hahah. Skulle gärna vilja slänga upp lite bilder från senaste gången, men som bekant kan jag inte få tag på dom. Suck.
 
Men, men hare' gött. Emilia tycker att det är läggdags och jag kan inte annat än att hålla med!

Traumatiskt! :O

Det här känns iiinte bra..! Jag har inte bloggat på evigheter, men det beror på ett stort trauma för mig. Datorn där jag har Photoshop och alla foton har lagt av. Så jag kan inte blogga om jag inte får tillgång till min brors dator eller om jag får ledig tid och kan skriva från mobilen och ska jag skriva på mobilen måste jag vara på bra humör och ha god tid på mig...alltså jag bara hoppas att vi på något sätt kan få över det vi har på den gamla datorn till den nya, annars blir jag ledsen :(
 
Det är en del jag inte kunnat berätta, till exempel om Puppy of the year på Grand Hotell i Stockholm och om Strängnäs. Well, vi får se om jag kan skriva om det senare (dock utan bilder :() för nu måste jag baka tårta!
 
 

Puppies

 
Några bilder på gullegrisarna, från deras sista kväll i låda. Hage är det som gället numera ;)
 
Well, ensam hemma ikväll, ska kolla på mello och se till att allt är packat och klart för imorgon, jag och Jojo ska ju till Puppy of the year! Taggaa! Vi får hoppas på att Jojo vinner alltihopa och att brorsan Russell blir den snyggaste hanen i alla fall..;D Önsketänkande, vi kommer säker åka ut först...hahah.