Morris

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f1.8 II
 
Let me represent the handsome Morris, Pattishawl Just Alistair's, aka Morrisman!

Introspection

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II
 
Från en fantastisk solnedgång igår kväll!
 
 

Mer valpisar

Canon EOS 400D II Canon EF 50 mm/f.1.8 II

Bebisarna 4 v

Hane 1, 2 & 3
 
Tik 1, 2, 3, 4, 5 &6
 
Puh, äntligen några valpbilder! Dom växer så det knakar och börjar på att bli riktigt fina! Vi har dock inte kommit på namn till alla än, så än så länge får dom bli kallade för siffror... Jag ska se om jag kan få några lekbilder på dom också.

Say hello to Mr. Gentle

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II
 
Äntligen sportlov! Så jäkla gött. Känns som om jag har haft så himla mycket att göra innan lovet. Denna vecka ska jag se till att uppdatera bättre, bjuda på fler valpbilder (även om kvalitén är lite sådär..det syns ju ändå att dom är hur söta som helst nu :P) och ta mig ut och ta kort. Och sen måste jag till stan för att dels klippa mig och köpa en snygg klänning och sen så måste jag träna som sjutton med Jojo - vi ska ju till Stockholm nästa helg på Puppy of the year! Tillsammans med brorsan Russell. Känns rätt coolt, och lite märkvärdigt haha :D Well, nu ska jag väl se om jag ta mig ut på en promenad kanske, känns som om det skulle behövas ;)
 

Rusty

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8
 
Skäms, så dåligt jag uppdaterar. Skyller på för lite tid och segt internet ;) Men, men, bjuder på fler Rusty-bilder. Blev ju rätt så nöjd med dom. Har dock tagit liknande bilder på vår pojke Morris idag, som jag också blev nöjd med, hehe, så tror några sådana kommer dyka upp i framtiden. Ni får gärna säga till vad ni vill se mer/mindre av här på bloggen, så ska jag försöka fixa fler inlägg lite mer regelbundet också.
 
Nu ska jag fortsätta med Alistair's annons till årskrönikan så får ni ha en fortsatt trevlig söndagkväll!

Heather

Canon EOS 400D II Canon EF 50mm/f.1.8 II

Puppies

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8
 
Dags för en liten bildbomb på valparna tycker jag. De nio växer så det knakar, och i förrgår fick dom till och med mar för första gången. Dom är så söta nu, när dom håller på att försöka gå och busa med varandra. Lovar att det kommer komma mycket valpbilder nu för tiden ;)

Smakprov

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II
 
Den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, jag har varit mer eller mindre på dåligt humör hela dagen och jag har fått en massa sysslor och tjat. Jag har åtminstone kunnat redigera bilderna på Rusty (Ch. Potterdale Rustic Star) som jag tog får någon vecka sedan. Jag ska bara göra resten av bilderna klara för bloggen så dyker det upp bilder på honom framöver. Och ja, som rubriken lyder, här har ni ett smakprov på bilderna ;D
 
 

Jojo

Canon EOS 400D II Sigma DC 18-200/3.5-6.3
 
Jojo fick stå för de två sista av snöbilderna. Hoppas jag kan hinna ta fler sådana, nu när det kommit en massa snö igen. Förhoppningsvis blir det bättre uppdatering i helgen än vad det har varit under veckan, hoppas t.ex att jag ska kunna visa er bilderna på Rusty som jag tog för ca 2 veckor sedan... ;)
 

Mer snöökul!

Canon EOS 400D II Sigma DC 18-200/3.5-6.3
 
Denna fredag bjuder jag på fler snöbilder, gamla dock, men går väl fortfarande att visas ;) Hoppas ni allesammans får en bra start på helgen!