Bättre sent än aldrig som jag brukar säga

Nu är det rosa, väldigt rosa! Förutom rubriken och strecket ovanför...hittar inte vart man ändrar det, suck...
Egentligen tycker jag att det är för mycket rosa, men ska se om jag kan göra nåt med bakgrunden för att bryta av, orkar inte göra det just nu bara.
Men det är åtminstone somrigt och jag gillar denna header bättre än den gamla!
 
Ser det likadant ut som tidigare? Uppdatera!

Fiskarmästarna

Canon EOS 400D II Canon EF 50mm/f1.8 II

Kampen mellan Game of Thrones & bildredigering

Canon EOS 400D II Canon EF 50mm/1.8 II
 
Denna jädra beslutsångesten.
Den senaste tiden har jag bara inte känt för att redigera bilder, det har liksom inte varit lika kul. Men nu ikväll kände jag dedär suget som jag saknat! Tyvärr så gick mina tankar till Game of Thrones (som för övrigt är skitbra, att jag inte börjat kolla tidigare! Är ju besatt nu ;)). Tror ni inte att GoT-suget kom som ett brev på posten!
Så nu sitter jag här framför min dator och funderar på om jag ska fortsätta bildredigeringen eller sätta på sista avsnitten av säsong 2 av GoT. 
 
Bilden är tagen i måndags när jag och en kompis bestämde oss för att fiska på kvällen. Visste att det brukar vara fina solnedgångar vid det stället så ville ha med mig kameran ;) Tyvärr var den dumma solen mestadels bakom moln under hela cermonin...
Fler bilder kommer senare!
 
Update; Har bestämt mig för att göra beslutet efter en dusch!

Borås

Bättre sent än aldrig, eller vad säger man? ;) I utställningen i Borås var det upp som en sol och, inte så illa, men nästan ner som en pannkaka. På lördagen visade jag 3 vovvar, Jum-Jum (A. Jolly Good Fellow), Jojo (A. Rock the Boat) och Emilia (A. Lady Marmalade). Jum-Jum vann championklassen och blev bästa hane. Emilia kom 2:a i championklass med CK och Jojo slog till med att bli BIR och även BIG-4! Det var så kul att få visa fram henne, även om jag måste erkänna att jag hellre skulle vunnit med Emilia..haha.
Ja, söndagen hade jag mycket att göra, visade 6 hundar och kändes som om jag var inne i nästan varenda klass. Träningsvärken i låren kom som ett brev på posten i måndags. Bästa tik, A. Perfect Mix, Sammeth, och fyra bästa hane, A. Reborn Excalibur, Russell fick försvara kennel Alistair's på söndagen! ;)