Vår, ursäkter och helgplanering

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.18 II
 
Våren har kommit även till öa..!
 
Åh, jag skäms verkligen sååå mycket för extremt dålig bloggning! Jag har bara inte fått tiden att räcka till. Men, men, jag gör mitt bästa ;/
För att förklara det senaste lite kort, lägret var som väntat jätteroligt och väldigt lärorikt! Jag och Jojo har fått med oss nya saker att träna på och jag har fått nya erfarenheter av att visa andra raser. Det enda jag kan klaga på var att jag fick sova på golvet eftersom luften på min luftmadrass gick ur på nästan en gång...
 
Denna helgen är det fullt upp, imorgon ska jag och pappa på utställning i Västerås och på söndag är det dags för min konfirmation. Skönt att äntligen ha den gjord ;) 
Kanske att jag hinner blogga igen på söndagseftermiddagen, efter gudstjänst och festligheter!

Planer

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f1.8 II 
 
Jag och rubriker alltså...
 
Fy sjutton vad dåligt jag bloggat på senare tid! Skäms på mig...hehe.
Så mycket bättre blir det väl inte förren tidigast måndag heller, ska ju på juniorhandling läger i Götelaborg till helgen. Ska bli väldigt kul! Okej, jag ändrar mig, jag kanske kan kladda ner något inlägg på mobilen på tågresan hem, en liten rapport över hur det varit och det skulle vara intressant ;)

Jojo, Alistair's Rock the Boat, 14 månader

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II Huvud och sitt-bilder av mig, ståbild av mamma.

Valpar!

För cirkus en vecka sedan fick vår fina tjej Saffy valpar, 11 stycken hade hon i magen! Det var inte helt otippat med tanke vilken ENORM mage hon hade. Nu är dom dock 10 st. 6 tikar och 4 hanar, en helt okej fördelning ;)
 
 
Annons gjord av Gertie Björklund.

Stockholm internationel easter show

Vad kan man säga, mer än att det var en fantastisk dag för Alistair's i sthlm i söndags!? Jag, pappa och vår vän Jenny hade med oss fyra hundar sammanlagt. Jag och pappa hade med oss Emilia, Jum-Jum och Jojo och Jenny hade Jojos bror Rusell.
Det började med att Jum-Jum, Ch A. Jolly Good Fellow, blev bästa hane följd av sin son Rusell, A. Reborn Excalibur, som också fick certet. Det gick väldigt bra för tikarna också, Jojo, A. Rock the Boat, blev bästa tik med cert och Emilia blev tvåa bästa tik. I BIR&BIM blev Jum-Jum BIR och Jojo BIM. Vår uppfödargrupp fick även HP så att vi kunde tävla i finalerna :)
 
Jag tävlade självklart i juniorhandling, med lilla Jojo denna gång, och det gick väldigt bra och jag blev väldigt glad för vi VANN!! Det trodde jag inte, med tanke på den hårda konkurrensen och den trötta och något oerfarna hund jag hade!
 
Well, det var inte allt, för vår uppfödargrupp blev också BIS-uppfödargrupp och Jum-Jum gick och vann i grupp 1!
Efter en lång men väldigt lyckad dag åkte vi glada hemåt igen ;)
 
Dagens rosettskörd, och ja, Jojo har tuggat på både BIR & BIM-rosetterna...
 
 
Bilderna på mig har Malin Johansson tagit.

Glad påsk!

Canon EOS 400D II Canon EF 50mm/f.1.8 II
 
Bättre sent än aldrig brukar man väl säga? ;) Min påsk har inte varit särskilt..påskig..men den har varit bra! På långfredagen var jag som sagt dunderförkyld, jättesnorig och bara dålig liksom. Trots det åkte jag och pappa till Lager 157 och jag fick mig en stickad tröja, två skjortor och ett par supersköna byxor! Vem vet, kanske bilder kommer?
På påskafton kom mormor och morfar och åt lite påskmat och eftersom dom precis kommit hem från Sthlm hade dom inte hunnit fixa påskägg så jag och bror fick en varsin chokladkaka istället, för den som precis tänkte fråga ;)
Igår åkte jag och pappa till huvudstaden för utställning, och well, bättre kunde det inte gått - återkommer till det i ett inlägg senare/imorgon.
Idag har jag lurat två av mina kompisar, sa att jag hade sett en varg när jag rastade Emilia, vilket båda gick på. Väldigt roligt! Jag, mor och far har tagit kort på Jojo idag och resten av dagen har jag suttit ute i solen och redigerat bilder!