Snabb update!

Jag har ett inlägg på G, men det är inget inlägg jag bara vill slänga upp sådär i farten. Eftersom jag vill hålla bloggen relativt uppdaterad så tänkte jag berätta för er de spännande saker jag ska vara med om i slutet av veckan. Imorgon kväll är det utställningsträning. Det ska bli extra roligt denna gången, för vi ska träna inomhus med mattor och allt! Vi får se om jag tar med mig kameran, och om jag gör det, om det blir några bilder.
Till helgen är det utställningsdags. Yeey! Vi ska till Norge, till Lilleström. Ska bli grymt kul, man saknar ju utställningarna såhär på hösten. Vi ska ha med oss Morris (Ch. Pattishawl Just Alistair's) och Jojo (Alistair's Rock the Boat).

When all the lights are off


Tänk om...

...hösten fortfarande kunde se ut såhär...vad mycket lättare allt skulle bli då!
 

Ännu mer vallning...

Ja, jag och Vilda var ju och vallade idag igen. Det gick bättre och bättre för varje gång vi var inne bland fåren. Till en början var hon helt komplett galen, hon tyckte det var skitkul när det blev lite fart på fåren... Men tro det eller ej så gick hon riktigt fint den tredje gången. Kändes bra att sluta när det gick som bäst! Vi får se om jag kanske kan låna lite bilder från dagen som jag kan lägga upp här...;)
 

Vallning

Gryyymt dålig bloggning på senaste tiden. Sorry. Har bara inte haft någon lust...men, men, jag ska försöka ändra på det.
Förra helgen var jag och Vilda iväg och vallade för första gången. Det var riktigt roligt, trots flera ton lera från topp till tå. Vilda tyckte också att det kul, jättekul (synd att det inte var grisar vi vallade, då hade jag kunnat skriva grymt kul, hahah humorn på topp) faktiskt. Eftersom vi tyckte att det var så kul så ska vi iväg och valla imorgon också. Denna gång ska vi åka lite längre, och träffa andra får. Det skulle vara kul om vi kunde fixa ett godkänt vallanlagsprov nu också.
Okej, ett väldigt rörigt inlägg, men i alla fall ett inlägg. Jag ska försöka bättra mig till nästa gång...
Så irriterande att jag skulle ha för högt ISO, så att bilden blev så kornig..heh, sen så har jag inte anpassat den för att den ska upp på bloggen, men vi säger att det inte gick...för jag vill ju inte erkänna att jag är fruktansärt lat..;)

Växjö nästa!

Okej, ooootrooolig dålig bloggning under lovet...kan inte skylla på annat än att jag inte haft lust eller något särskilt att skriva om. Men, men, vi får hoppas att jag bättrar mig, med början på måndag. För imorgon åker vi till Växjö för att ställa ut och tävla JH på söndag. De vi ska ställa och har med oss är Jum-Jum och Fred och på plats träffar vi fodertiken Klara, som jag brukar ställa. Beardisarna går sist i ringen så man skulle ju kunna tänkt sig sovmorgon men nej, jag ska hjälpa till att ställa sheltie som är först i sin ring. Jag ska dock inte klaga, det är ju bara kul att få hjälpa till att ställa hundar ;)
 
Förresten så får alla hålla tummar för det svenska JH-landslaget som nu befinner sig i Danmark och ska tävla på söndag!
 
Jaja, jag har mycket att göra, jag är trött och det är sent så det här får räcka för nu. Ha't gött.
 
 
En av mina favoritbilder på Jum-Jum faktiskt...från Köping förra året.