Parken

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 
 
*hatar rubriker..*

Favoriter

 
Dessa är två av mina favoritbilder från parken, vad tycker ni om dom? :)

Flower Power

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8

Water

Canon EOS 400 D II Canon EF 50/1,8

Keep calm

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 

Pink flowers

Canon EOS 400 D II Canon EF 50/1,8

I all hast

Snart bär det av till Ronneby! Imorgon är det SKK utställning och på söndag är det bearded colliespecial. Vi kommer hem på söndagkväll. På måndag förmiddag drar jag till Stockholm med mormor och morfar och vi kommer hem igen på torsdag. Dagen därpå, på fredag ska det packas inför utställning i Eskilstuna. Med andra ord har jag fullt upp resten av lovet.
Jag försöker hinna med att göra lite tidsinställda inlägg till veckan, så förhoppningsvis dyker det upp något då och då med bilder från stadsparken!

Utställningsrapport!

Jag vet inte vad det är med mig. Jag suger på att blogga! Jag kan gå och tänka vad jag ska göra för inlägg, vad jag ska lägga upp för bilder, men det händer inget! 
 
I alla fall hade jag tänkt lägga upp lite snabba resultat från några utställningar (innan jag ska iväg på nästa imorgon).
 
Tvååker INT & NAT
Gosh, så längesen att jag knappt kommer ihåg vilka vovvar som var med ens!
Men på fredagen kommer jag ihåg att Jojo, A. Rock The Boat, blev BIM och Emilia, ch A. Lady Marmalade, blev tvåa bästa tik. Jag kommer också ihåg att Jum-Jum, ch A. Jolly Good Fellow blev 2:a bästa hane, han blev placerad efter resesällskapet Lipton, ch Lärkängen's Aiming For The Stars som också blev BIR! 
Mormor och morfars lilla norfolkterrier Ella ställdes för första gången och hon blev 4:a bästa tik med r-cert! 
Något jag kommer ihåg väl från denna dagen var att jag hjälpte till i Estava Rain's (american akita) uppfödargrupp som blev BIS-3:a! Så kul att hjälpa till med en sån ball ras ;)
 
På lördagen blev min Emilia bästa tik och BIM medans Jojo blev 3:a bästa tik och Jum-Jum blev BIR och BIG-3:a! Ella ställdes även denna dag, hon blev 2:a i öppenklass med CK!
 
Köping INT
Mamma och pappa skulle döma i Italien så jag åkte tåg till Västerås där jag skulle bo med min vän Pernilla. Jag tävlade juniorhandling och för ovanlighetens skulle tävlade jag med en saluki! Winston hette han, en vacker hund! Vi lyckades komma 3:a i den olidliga värmen. Pernilla tävlade med en vorsteh och kom 2:a!
 
Ransäter INT
Tävlade juniorhandling här också, med den charmiga Sandor, en ungersk vizsla. Trots att han var lite bråkig emellanåt lyckades vi kamma hem en riktigt efterlängtad VINST!! Det kändes riktigt bra kan jag säga ;)
 
 
Well, nu håller jag på att ladda upp inför en utställningshelg i Ronneby! Denna gång är det åter beardis som gäller, både i JH och i rasen! ;)