Vänersborg & Avesta

Vänersborg INT
Det kunde inte gå bättre för oss!! Det börjar med att Jum-Jum, Ch A. Jolly Good Fellow, blir BIM och lilla Jojo, A. Rock the Boat, blir BIR och Emilia, Ch A. Lady Marmalade blir tvåa bästa tik och vår uppfödargrupp får HP och får gå in i finalringen. Väl i finalen går det så mycket bättre än väntat, uppf.gruppen går och blir BIS-grupp och Jojo (som endast är 15 månader gammal) vinner grupp-1!!
Jag tävlade såklart i JH samma dag, tävlade med min bus-Vilda och vi hamnade på 4:de plats. Såklart glad över en plavering, men skulle ju inte ha skadat med en eller två högre...;)
I alla fall, vi åkte tillbaka till utställningen på söndagen för att tävla i BIS-finalen, utan större förhoppningar. Och vet ni vad? Jojo blir BEST IN SHOW!! Rasdomare: Ann-Christine Johansson, Grupp-1-domare: Benny Blid och BIS-domare: Nils Molin

Avesta NAT
På lördagen var det en specialutsällning för bearded collie och på söndagen var det vanlig SKK utställning. För min del gick det väldigt bra, eftersom jag visade fram BIR-hundarna båda dagarna..;) På specialen var det dock inte någon Alistair's-hund utan det var den vackra veteranhanen Nemo, MultiCh Heathermist's This is My Life (som jag tävlat en del JH med också). De hundar som det gick bäst för av de som vi hade med oss var Jojo, som blev 4:a bästa tik med cert. Domare var Yvonne Fox, UK.
Det gick bättre på söndagen, då Emilia blev BIR och Jojos bror Rusell, A. Reborn Excalibur, blev BIM. Jojo blev tvåa bästa tik, Morris, Ch Pattishawl Take a Bow tvåa bästa hane och vår uppfödargrupp fick återigen HP och fick gå in i finalen. I finalen blev vår grupp BIS-uppfödare igen! Rasdomare: Johnny Andersson.
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0