När man får den där pangbilden

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II
Bilder tagna för någon vecka sedan, kände mig rätt nöjd när jag hittade den högra bilden måste jag säga!
 
Jag var och tog kort på fyra valpar i söndags när dom var ute och sprang och lekte. Det kändes inte som jag hade fått någon såndär bra actionbild, där den där riktiga braiga skärpan och valpens rörelse och uttryck satt på en och samma bild. Men när jag kollade igenom bilderna på slutet så hittade jag en, där allt det där fanns! That feeling säger jag bara! Jag tror att jag ska börja redigera dom bilderna ikväll, så får ni se bilden så småningom...;)
Det var så gott som det jag ville säga just nu, förhoppningsvis dyker det upp ett inlägg typ imorgon ;)

I'm alive!

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f.1.8 II
 
Jag skäääms vad dåligt jag bloggat! Jag tror att blogglusten försvann i samband med photoshop. Utan photoshop inga roliga bilder att visa liksom. 
Well, I'm back och nu tänkte jag försöka uppdatera lite mer regelbundet. Jag har faktiskt en hel del bilder att visa. Dels på valparna (som nu är ca 8 veckor, helt sjukt vad tiden gått! Det är förresten hanen vi hade tänkt behålla på bilden, Bert är det senaste namnet vi kommit på!) och dels på den nya och "gamla" skotten. Det kanske dyker upp porträttbilder på min kompis Hanna också!
 
Imorgon, fredag, åker jag, mor och far till Uppsala och bor på hotell för att ställa ut och tävla junior handling i Österbybruk på lördag. Ska bli grymt kul! Hoppas självklart på en placering och lite poäng till årslistan ;)
 
Nu ska jag ge valparna mat, baka massvis med muffins och skriva färdigt en uppsats som skulle varit inne för några veckor sedan...

Thank God...

Canon EOS 400D II Canon EF 50mm/f.1.8 II
 
...it's friday!

Västerås

Bild tagen av Invor Haglund. Och jag ser alltid lika glad ut...
 
Det gick super för oss i Västerås! Vi hade Morris, Emilia och Jojo med oss. Morris blev tvåa bästa hane, Jojo trea bästa tik med sitt fjärde cert och Emilia BIR och BIG-3! Gruppplaceringen var extra rolig eftersom jag visade henne själv! Det är något speciellt att vara i stora ringen alltså!! Jättenöjda med dagen åkte vi hem på eftermiddagen!
 
Jag hoppas ni hade en super valborg! Själv hade jag en jätterolig kväll men mina tjejor ;) Nu ska jag försöka avlsuta min uppsats om global uppvärmning och redigera bilder!