Finlist! :D

Det har varit väldigt dålig bloggning det senaste dagarna, men det har varit mycket i skolan - slutspruten innan höstlovet. Sedan under helgen har jag varit i Göteborg på ett otroligt bra och roligt juniorhandling läger.
Dock var det inte det jag tänkte säga, utansom rubriken skvallrar om så har jag blivit en av finalisterna i en tävling, närmare bestämt Amandas tävling. Skulle vara supersuper snällt om ni kunde rösta på mig, nummer 4 :D
 

Autumn

Som ni kanskehar märkt är det höst...snart är det till och med sån där tråkig och färglös höst, sådan där novemberhöst. Trots det känns det inte som jag har visat några höstbilder alls. Det tänkte jag ändra på nu.
Vissa bilder gillar man mer än andra. De två första är jag inte helt hundra med, tror dock jag gillar den mer i svartvitt..
 

Tävling

Kände mig lite tävlingssugen igen. Denna gång är det Amanda som håller i tävlingen. Vinsten är ett close-up filter från kamda.se och jag skulle vilja ha detta filtret. Temat är glädje och jag valde bilden nedan för att bästisarna Mira och Jojo (som är på bilden) är så lyckliga när dom får springa och jaga och leka med varandra :)

2 bilder, 6 redigeringar

Det har  v e r k l i g e n  varit dålig bloggning på senaste tiden. Jag har inte så mycket att skylla på, förutom att jag inte haft någon lust till det...
Men nu tänkte jag i alla fall bjuda på två bilder och...sex olika redigeringar blir det. Båda bilderna är från Kullens fyr. Istället för en bildbomb därifrån tror jag att några kommer upp i olika inlägg.
 
 
De första bilderna är oredigerade, och efter det är det tre olika redigeringar. Jag har inte gjort någon likadan som den andra :3 Vilken är din favorit? ;)

Sofiero slottspark

Som sagt, i början av september var det som vanligt utställning i Sofiero och som vanligt befinner den sig i slottsparken. Det är så otroligt vackert där! Tyvärr kunde jag bara få en bild, dels för att minnet på kameran var slut (fotade ju som en galning på Kullen) och vi hade ont om tid, annars kunde det ha blivit myyycket bilder!

Mölle

 
När jag och pappa var vid Kullens fyr i samband med utställningen i Sofiero i början av September åkte vi förbi värsta utsikten över Mölle. Självklart var vi tvungna att stanna så att jag kunde ta lite bilder ;) Jag har sagt länge att jag ska visa er alla bilder, men en gång för alla ska jag försöka att faktiskt få ut dom också och denna helg ska det ske!

Finalist! :D

Yeey, kom till final i Pontus tävling! Skulle bli superglad om ni kunde rösta på nr 6! Direktlänk har ni HÄR.
 

Grattis på födelsedagen!

Idag Mira, Emilias dotter, och alla hennes syskon hela ett år! Tänk så tiden går! Vi har tagit lite bilder på henne idag, jag tog huvudbilder och mamma tog ståbilder medans jag höll i. Det blev en del riktigt bra.
 
 
Det är samma huvudbild bara att jag har lite vintage-effekt på den ena. Vet inte riktigt vilken jag gillar bäst ;)

Mardrömslika landskap

Det har blivit dålig bloggning igen! Får väl skylla på skolan, att det är alltför långa dagar och alltför många läxor och prov...Sen så har det ju faktist inte hänt så mycket jag velat berätta heller...
Nu är det i alla fall helg, och då har man lite mer tid för dator.
Såhär i den ruggiga hösten (även om det är strålande sol just nu) så tänkte jag bjuda på två bilder av blommor. När jag redigerade bilderna använde jag faktiskt en effekt som kan ge mardrömslikt resultat, men på dessa bilder tycker jag nästan att det blev tvärtom!
Om du vill prova effekten kan du klicka HÄR. Prova gärna andra effekter också, det är jättekul och väldigt lärorikt!
 

Tävling

Ännu en tävling... Pontus är det som håller i den. Vinsten är 150 kr hos http://johanpixels.se. Jag skulle vilja använda det till detta objektivet för det är ett objektiv jag väldigt gärna skulle vilja ha i ett tag nu. 
Tävlar med bilden nedan.
   

Wiiiie!

Det visade sig ha gått väldigt bra i Åland! Min lilla plutta har fått två nya championtitlar! Hon är härmed svensk, norsk, finsk och internationell champion!! Sååå glad!!! Dessutom blev hon BIR. Hennes halvbror Mazarin, A. King of the Castle, ja, det gick vägen för honom också! Han blev BIM och även han blev finsk och internationell champion!