Danmark

Ja, helgen i Danmark har varit jättetrevlig, trots att resultaten inte blev megabra, haha :P
På lördagen var det Morris som gjorde bäst ifrån sig av våra hundar, han blev trea bästa hane med cacib! Så det blev vi ju glada över (dock lite snopet att veteranen som blev bästa hane inte var dansk champion, så han fick certet istället för Morris). Jum-Jum blev fyra bästa hane. Av tikarna blev Emilia trea i öppenklassen, men CK och Saffy blev trea i championklassen. Vi kan faktiskt förstå att Saffy inte gick så bra eftersom hon är ganska kraftig och ser annorlunda ut. Men det var ändå kul att hon var så pigg i ringen, för hon har ju alltid varit så himla seg!
Efter utställningen packade vi ihop oss, rastade hundarna och körde till hotellet och lämnade vovvarna där, för då tog vi tåget in till Köpenhamn. Vi gick genom staden, till nyhamn, och åt där. På vägen tillbaka gick vi in på ett konditori och köpte tre varsina bakelser, som var väldigt goda kan jag säga!

På söndagen, då var det helt klart Jum-Jum som gjorde bäst ifrån sig. Han slog till med BIR och BIG-2! Inte nog med det så blev han också dansk och internationell champion och Köpenhamnsvinnare!
Sedan var det ganska tydligt vem som gjorde sämst ifrån sig. Idag var det Morris. Han hade nämligen fått alla möjliga fel och fick very good, och blev samtidigt den fulaste beardisen för dagen. Ganska roligt ändå, med tanke på att han fick ett cacib dagen innan, och för några veckor sedan stod det i kritiken att han uppfyllde standarden till 100%. Tänk så mycket en hund kan ändras på så kort tid ;P
Emilia blev 3:a bästa tik igen, men CK.
Saffy blev 4:a i championklassen. Också lite roligt här, för i kritiken stod det, negativt menat, att hon såg lång ut. Det är liksom långa dom ska vara, haha ;)
Men det var en väldigt trevlig helg ändå, och vi är väldigt glada över Jum-Jums nya titlar!

Nu ska jag klä på mig och ut och lunchrasta alla hundar!
Ha't gött!
//Hanna

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0